Vol gemoedsrust. Omdat mijn vermogensbeheerder mijn activa met de grootste zorg beheert. Wat de omstandigheden ook zijn.

De beleggingsstrategieën van Degroof Petercam bewijzen keer op keer wat ze waard zijn. Door ons te focussen op onze beheerprocessen, slagen wij erin duurzame prestaties neer te zetten, ook als er onrust is op de markten.

Vol vertrouwen. Omdat mijn private banker geen robot is en rekening houdt met wat ik wil. Hij stelt mijn belangen voorop.

Met u een vertrouwensrelatie opbouwen, dat is wat onze private bankers doen. Wij bij Degroof Petercam zijn geen tussenpersonen, geen verkopers van producten en evenmin robots. Om uw vermogen te kunnen beschermen, het te laten aangroeien en over te dragen moeten we uw persoonlijke en familiale situatie grondig kennen. Onze private bankers zijn professionals die actief zorg dragen voor uw vermogen. Door uw vermogen aan hen toe te vertrouwen, maakt u zeker de juiste keuze.

Vol enthousiasme. Omdat mijn private banker altijd voor mij klaarstaat.

Uw leven verandert. Wij passen het beheer van uw vermogen aan.

Dankzij onze private bankers bent u zeker van beleggingsoplossingen naar uw zin. U kunt op hen rekenen voor het beheer van uw vermogen op lange termijn, op elk moment van uw leven. En dat vanaf 250.000 euro. Dat houdt veel meer in dan enkel en alleen beleggen. Zo hebt u met 40 jaar andere behoeften op het vlak van vermogensbeheer, dan wanneer u 60 bent. Misschien hecht u grote waarde aan duurzaamheid? Ook dan kunt u terugvallen op onze jarenlange expertise in duurzaam beleggen.

Vol optimisme. Omdat mijn activa in de beste handen zijn.

Degroof Petercam is de grootste onafhankelijke bank van België met een sterke financiële draagkracht. Zij is nog altijd in handen van families en kan terugblikken op een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Dankzij onze unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel beheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset management slagen wij erin de belangen van onze cliënten op de best mogelijke manier te behartigen. In België hebben we kantoren in Antwerpen, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Turnhout, Gosselies, Luik, Namen en Waver.

Degroof Petercam Asset Management heeft de Super Award De Tijd/L’Echo 2018 en 2019 gewonnen als beste vermogensbeheerder voor aandelen en obligaties*.
2019 Fund Awards
Volg onze experts en abonneer u op The Blog. Zo mist u voortaan niets meer van de financiële actualiteit.
Bruno Colmant

Macro-economie

Bruno Colmant
Silvia Steisel

Filantropie

Silvia Steisel
Ophélie Mortier

Sustainability

Ophélie Mortier
Delphine Wykes

Beheer

Delphine Wykes
Marc Van de Vloet

Estate Planning

Marc Van de Vloet
Hans Bevers

Macro-economie

Hans Bevers

*Hoogste gemiddelde score binnen een representatieve groep van internationale vermogensbeheerders voor de aandelen- en obligatie-expertise over een periode van vijf jaar.