Beleggingsoplossingen dankzij verschillende diensten op maat

Met u een vertrouwensrelatie opbouwen, dat is wat onze private bankers doen. Wij bij Degroof Petercam zijn geen tussenpersonen, geen verkopers van producten en evenmin robots. Om uw vermogen te kunnen beschermen, het te laten aangroeien en over te dragen moeten we uw persoonlijke en familiale situatie grondig kennen. Onze private bankers zijn professionals die actief zorg dragen voor uw vermogen. Door uw vermogen aan hen toe te vertrouwen, maakt u zeker de juiste keuze.

Persoonlijk advies dankzij een persoonlijke aanpak

Uw leven verandert. Wij passen het beheer van uw vermogen aan.

Dankzij onze private bankers bent u zeker van beleggingsoplossingen naar uw zin. U kunt op hen rekenen voor het beheer van uw vermogen op lange termijn, op elk moment van uw leven. En dat vanaf 250.000 euro. Dat houdt veel meer in dan enkel en alleen beleggen. Zo hebt u andere behoeften op vlak van vermogensbeheer wanneer u 40, dan wanneer u 60 bent. Misschien hecht u grote waarde aan duurzaamheid? Ook dan kunt u terugvallen op onze jarenlange expertise in duurzaam beleggen.

Het beste rendement dankzij financiële expertise en knowhow in vermogensbeheer

Degroof Petercam is de grootste onafhankelijke bank van België met een sterke financiële draagkracht. Zij is nog altijd in handen van families en kan terugblikken op een geschiedenis die teruggaat tot 1871. Dankzij onze unieke combinatie van diensten in private banking, institutioneel beheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset management slagen wij erin de belangen van onze cliënten op de best mogelijke manier te behartigen. In België hebben we kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Turnhout, Gosselies, Luik, Namen en Waver.

Degroof Petercam Asset Management kreeg in 2018 de Super Award van De Tijd voor "beste beheerder in alle categorieën".
2018 Fund Awards
Volg onze experts en abonneer u op The Blog. Zo mist u voortaan niets meer van de financiële actualiteit.
Bruno Colmant

Macro-economie

Bruno Colmant
Silvia Steisel

Filantropie

Silvia Steisel
Ophélie Mortier

Sustainability

Ophélie Mortier
Delphine Wykes

Beheer

Delphine Wykes
Marc Van de Vloet

Estate Planning

Marc Van de Vloet
Hans Bevers

Macro-economie

Hans Bevers